Bericht versturen
Wuxi Chunfa Hydraulic Machinery Co., Ltd.
producten
producten
Thuis > producten > Chroom zuigerstang > Hoge sterkte Chrome zuigerstang Corrosiebestendige met Ra0,2-0,4 oppervlakte ruwheid

Hoge sterkte Chrome zuigerstang Corrosiebestendige met Ra0,2-0,4 oppervlakte ruwheid

Productgegevens

Plaats van herkomst: China

Merknaam: chunfa

Betaling en verzendvoorwaarden

Min. bestelaantal: 1 ton

Prijs: Negotiation

Levertijd: 30 dagen

Levering vermogen: 400 ton per maand

Vind de beste prijs
Hoogtepunt:

Hoge sterkte chromestof

,

Chroomkolvenstang corrosiebestendig

Producten:
Chroom zuigerstang
Rechtheid:
Niet meer dan 0,2 MM/M
Diametertolerantie:
F7
Versletenheid:
Uitstekend.
Kracht van de opbrengst:
Niet minder dan 520 N/MM2
Hardheid:
HRC 60-65
Techniek:
Koudgetrokken, Koudgewalst
Kenmerken:
Verhard oppervlak
Producten:
Chroom zuigerstang
Rechtheid:
Niet meer dan 0,2 MM/M
Diametertolerantie:
F7
Versletenheid:
Uitstekend.
Kracht van de opbrengst:
Niet minder dan 520 N/MM2
Hardheid:
HRC 60-65
Techniek:
Koudgetrokken, Koudgewalst
Kenmerken:
Verhard oppervlak
Hoge sterkte Chrome zuigerstang Corrosiebestendige met Ra0,2-0,4 oppervlakte ruwheid

Hoogchroomkolven met hoge corrosiebestendigheid en Ra0,2-0,4 oppervlakte ruwheid

Productbeschrijving:

Chroomkolvenstok - Een product van hoge kwaliteit voor optimale prestaties

De Chrome-kolvenstaaf is een topproduct ontworpen voor superieure prestaties in verschillende industriële toepassingen.dit product staat bekend om zijn duurzaamheid, sterkte en betrouwbaarheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van de chroomkolven is de rechte lijn, die niet meer dan 0,2 mm/m bedraagt.met een vermogen van meer dan 10 W,Bovendien heeft het een hoge treksterkte van 800-1000 MPa, waardoor het zware lasten en hoge druk kan weerstaan.

Het materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van de chroomkolk is chroom, bekend om zijn hardheid en corrosiebestendigheid.zelfs in harde industriële omgevingenHet gebruik van chroom draagt ook bij aan de esthetische aantrekkingskracht van het product.

De diameter tolerantie van de chroom zuigerstaaf is F7, wat zorgt voor een precieze pasvorm en een gemakkelijke installatie.Het maakt het een veelzijdig product voor verschillende industrieën.De standaardlengte varieert van 1000 mm tot 8000 mm, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen.

 

Belangrijkste toepassingen van de chroomkolvenstang

De Chrome-kolvenstang heeft een breed scala aan toepassingen, maar het primaire gebruik ervan is in hydraulische cilinders.met een vermogen van meer dan 10 W,De hoge precisie en sterkte maken het perfect voor gebruik in zware hydraulische apparatuur, waardoor optimale prestaties en levensduur worden gewaarborgd.

Bovendien wordt de Chrome-kolvenstang ook gebruikt in verschillende andere mechanische toepassingen, zoals in de bouwindustrie, productie-installaties en de automobielindustrie.Door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid is het een populaire keuze onder ingenieurs en fabrikanten over de hele wereld.

 

Waarom de chroomkolkstaaf kiezen?

De Chrome Piston Rod is een premium product dat verschillende voordelen biedt, waardoor het de voorkeur heeft voor veel industrieën.

 • Hoogwaardig chroommateriaal voor superieure prestaties en duurzaamheid
 • Vervaardiging met een hoge rechtheid en een hoge tolerantie van de diameter
 • Hoge treksterkte tegen zware lasten en hoge druk
 • Veelzijdige toepassingen in verschillende industrieën
 • Lange standaardlengte voor flexibiliteit in gebruik
 • Corrosiebestendigheid voor gebruik in ruwe omgevingen

Kortom, de Chrome-kolvenstaaf is een topproduct dat uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid biedt.en veelzijdigheid maken het een ideale keuze voor verschillende industriële toepassingenDus of u nu een harde, gechromeerde staaf, een gechromeerde geleidingsstaaf of een hydraulische cilinderstikstaaf nodig heeft, de Chrome-stempel is de perfecte oplossing voor al uw behoeften.

 

Kenmerken:

 • Naam van het product: Chrome-kolvenstang
 • slijtvastheid: uitstekend
 • Hardheid: HRC 60-65
 • Tensile sterkte: 800-1000 MPa
 • Corrosiebestendigheid: hoog
 • Kenmerk: Verhard oppervlak
 • Hydraulische cilinderstaaf
 • Motorverbindingsstaaf
 • Automotor zuigerstang
 

Technische parameters:

Technische parameters Beschrijving
Producten Chroomkolvenstang
Standaardlengte 1000 mm - 8000 mm
Grondstoffen Roestvrij staal, koolstofstaal
Diametertolerantie F7
Kracht van de opbrengst niet minder dan 520 N/MM2
Hardheid HRC 60-65
Corrosiebestendigheid Hoog
Rechtheid Maximaal 0,2 mm/m
Kenmerken Verhard oppervlak
Ruwheid van het oppervlak Ra0,2-0.4
Toepassing Gebruikt in zuigers en hydraulische cilinders van auto's
Belangrijkste kenmerken Hoge sterkte, corrosiebestendigheid, geharde oppervlakte, precieze diametertolerantie
 

Toepassingen:

Chroomkolvenstang - De perfecte oplossing voor zware hydraulische systemen
Merknaam: Chunfa
Oorsprong: China
Product: Chroomkolvenstang

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige zuigerstaaf voor uw hydraulische systeem... moet u alleen maar naar Chunfa's Chrome zuigerstaaf zoeken.dit product is de perfecte oplossing voor zware hydraulische systemen die topprestaties en duurzaamheid vereisen.

Onze chroom zuigerstaaf is ontworpen om superieure sterkte en slijtvastheid te bieden.het kan hoge druk en zware lasten weerstaan zonder dat de prestaties worden aangetastDe in de productie gebruikte techniek van koud getrokken en koud gewalst product zorgt voor een glad en gepolijst oppervlak, waardoor het ideaal is voor gebruik in hydraulische systemen.

Toepassingen en scenario's

Onze Chrome-kolvenstang is geschikt voor verschillende toepassingen en scenario's, waaronder:

 • Hydraulische cilinder zuiger ️ Onze zuigerstaaf is de perfecte pasvorm voor hydraulische cilinder zuigers, waardoor naadloze beweging en optimale prestaties.
 • Hydraulische cilinderstaaf Ontworpen om te weerstaan aan zware lasten en hoge druk, is onze zuigerstaaf ideaal voor gebruik als een hydraulische cilinderstaaf.
 • Hydraulische systemen ️ Of het nu voor industriële, agrarische of bouwdoeleinden is, onze Chrome Piston Rod is de go-to keuze voor hydraulische systemen die topprestaties vereisen.
Belangrijkste kenmerken en voordelen

Chunfa's Chrome-kolvenstang biedt de volgende belangrijkste kenmerken en voordelen:

 • Hoge sterkte ️ Met een uitgangssterkte van niet minder dan 520 N/MM2 kan onze zuigerstaaf grote belastingen en hoge druk weerstaan, waardoor deze perfect is voor zware hydraulische systemen.
 • Superieure oppervlaktebehandeling
 • Precieze rechtheid
Conclusies

Samenvattend is Chunfa's Chrome Piston Rod een topproduct dat een hoge sterkte, superieure oppervlaktebehandeling en een precieze rechtheid biedt.Het is de perfecte keuze voor zware hydraulische systemen die topprestaties en duurzaamheid vereisenOnze zuigerstaaf is een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor een breed scala aan toepassingen en scenario's.Kies Chunfa's Chrome Piston Rod en ervaar het verschil in uw hydraulische systeem vandaag!

 

Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor Chunfa Chrome Piston Rod

Merknaam: Chunfa

Oorsprong: China

Ruwheid van het oppervlak: Ra0,2-0.4

Vermogen: ten minste 520 N/mm2

Product: Chroomkolvenstang

slijtvastheid: uitstekend

Rechtheid: niet meer dan 0,2 mm/m

Onze aangepaste service voor de Chunfa Brand Chrome Piston Rod omvat:

 • Hardchroomverzetting: Onze chroomstaaf is bekleed met een laag hardchroom, wat een uitstekende slijtvastheid biedt en de levensduur van de staaf verlengt.
 • Persoonlijke lengte: Wij bieden aangepaste lengteopties aan om aan de specifieke eisen van verschillende auto-motoren te voldoen.
 • Op maat gemaakte diameter: Onze chroomkolkstaaf is er in verschillende diametergroottes om in verschillende auto-motoren te passen en optimale prestaties te leveren.
 • Op maat gemaakte rechtheid: de rechtheid van onze chroomkolkstaaf wordt strikt gecontroleerd om ervoor te zorgen dat deze niet meer dan 0,2 mm/m bedraagt, wat zorgt voor een soepele werking en precieze bewegingen.
 • Gepersonaliseerde verpakking: Wij bieden gepersonaliseerde verpakkingsopties om de chroomstaaf tijdens het transport te beschermen en ervoor te zorgen dat deze in perfecte staat bij onze klanten aankomt.
 • Expert Consultation: Ons team van experts is altijd beschikbaar om advies te geven en de beste chroomkolkstaaf voor uw specifieke auto-motor aan te bevelen.

Onze Chunfa Brand Chrome Piston Rod is de perfecte oplossing voor auto-motoren die hoge prestaties en duurzaamheid vereisen.met een uitstekende slijtvastheid en een slijtvastheid van niet minder dan 520 N/mm2, onze chroom zuigerstaaf is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan.De harde chroomlaag en de gechromeerde geleidingsstaaf maken het de ideale keuze voor auto-motoren die precisie en betrouwbaarheid vereisen.

Kies Chunfa Brand Chrome Piston Rod voor je auto motor en ervaar de beste service op maat en topkwaliteit product uit China.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van chroomkolvenstang

De Chrome-kolvenstang is zorgvuldig verpakt om veilig transport en levering aan onze klanten te garanderen.Het verpakkingsproces omvat het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om het product te beschermen tegen schade tijdens het vervoerWe zijn zeer voorzichtig met het verpakken van onze producten om hun kwaliteit en integriteit te behouden.

Verpakkingsproces

Elke chroomkolk wordt eerst in een laag beschermend materiaal gewikkeld om krassen of builen te voorkomen.Het wordt vervolgens in een stevige kartonnen doos geplaatst met extra vulling om verdere bescherming te biedenDe doos is afgesloten met hoogsterke tape om ervoor te zorgen dat het product tijdens het transport op zijn plaats blijft.

Bij grotere bestellingen kunnen meerdere producten voor extra bescherming in een houten kist worden verpakt.

Verzendopties

Wij bieden verschillende verzendmogelijkheden aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.De verzendkosten en de levertijd kunnen variëren afhankelijk van de bestemming en de gekozen verzendoptie.

Klanten kunnen ook zelf de verzending regelen en ons de nodige gegevens en documenten verstrekken.We zullen nauw samenwerken met de geselecteerde rederij om een soepele en tijdige levering te garanderen..

Verzenddocumenten

Voor internationale verzending verstrekken wij alle documenten en certificaten die de douanevoorschriften van het land van bestemming vereisen.en certificaat van oorsprong.

Ons team bereidt deze documenten zorgvuldig voor en beoordeelt ze om ervoor te zorgen dat ze accuraat zijn en voldoen aan alle vereiste voorschriften.Dit helpt het douaneverklaringsproces te versnellen en eventuele vertragingen bij de levering te voorkomen..

Bij Chrome Piston Rod willen we onze klanten een probleemloze verpakkings- en verzendbeleving bieden.We streven ernaar om onze producten tijdig en efficiënt te leveren, met behoud van de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen..